Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
x

ΝΑΟΥΣΑ: ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ (VID)

Ο 77χρονος πήγε με μη έγκυρο πιστοποιητικό και δεν του επετράπη είσοδος. Αυτός εξαγριώθηκε και δάγκωσε στο μάγουλο τον ιδιοκτήτη.

Επίθεση από έναν 77χρονο δέχτηκε καταστηματάρχης στη Νάουσα, επειδή του ζητήθηκε να δείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, προκειμένου να εισέλθει στο καφέ.

Ο ηλικιωμένος γρονθοκόπησε και στη συνέχεια δάγκωσε στο μάγουλο τον επιχειρηματία, ο οποίος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Κέντρο Υγείας για να του γίνουν ράμματα.

«Άρχισε να φωνάζει, ψιλοέβριζε. Κάποιος από την παρέα του του είπε, σε παρακαλώ εμάς μας εκθέτεις. Δεν άκουγε. Αναγκάστηκαν οι κύριοι να φύγουν», ανέφερε ο καταστηματάρχης στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, περιγράφοντας το πώς ξεκίνησε το περιστατικό. Όπως είπε, έπειτα απ’ αυτό το επεισόδιο ο δράστης επανήλθε στο μαγαζί και επέμενε να καθίσει στο εσωτερικό του καταστήματος, παρότι δεν είχε έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Τότε, γρονθοκόπησε και δάγκωσε τον επιχειρηματία και στη συνέχεια έφυγε εκτοξεύοντας απειλές προς τον καταστηματάρχη και τους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στη συνέχεια ο 77χρονος θέλησε να μπει σε άλλο κατάστημα, χωρίς να φοράει μάσκα, προκειμένου να πληρώσει έναν λογαριασμό. Όταν οι υπάλληλοι αντέδρασαν και του εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν γίνεται, άρχισε να φωνάζει και φεύγοντας έφτυσε έναν απ’ αυτούς.

Οι αρχές ενημερώθηκαν για τα δύο περιστατικά και ο ηλικιωμένος συνελήφθη. Αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ