Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ: ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΘ ΜΕ ΟΜΟΨΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ

Ο Σύλλογος Ναυτικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης καλωσόρισε τη νέα χρονιά σε μία γιορταστική εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει μοναδικές δυνατότητες και για να αξιοποιηθούν, όλοι όσοι εργάζονται σε αυτό, το 2016, χρονιά ιδιωτικοποίησης της ΟΛΘ Α.Ε. πρέπει να επιδείξουν "ομοψυχία, ηρεμία και συνεννόηση", υποστήριξε ο πρόεδρος του Συλλόγου Ναυτικών Πρακτόρων Θεσσαλονίκης, κ. Βασίλης Καμπάκης, στη διάρκεια της γιορταστικής εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση που έγινε στη Αποθήκη Γ του λιμένα, τους χαιρετισμούς άνοιξε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας, ο οποίος εξέφρασε αισιοδοξία λέγοντας "ότι το 2016 θα εξελιχθεί με πολύ καλύτερους ρυθμούς απ' ότι προβλέπεται, αν κάνουμε ....κάποια πράγματα", ενώ πρόσθεσε πριν αναχωρήσει εσπευσμένα για μία προγραμματισμένη συνάντηση στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, ότι "ετοιμάζουμε μία ευχάριστη τουριστική έκπληξη για τη Θεσσαλονίκη".

Ο πρόεδρος του δ.σ. της ΟΛΘ Α.Ε., κ. Κώστας Μέλλιος, μίλησε για ελπίδα αναζωογόνησης του λιμανιού στη νέα χρονιά ενώ ο διευθύνων σύμβουλος κ. Δημήτρης Μακρής είπε ότι σκοπός είναι "να ανεβεί κατηγορία το λιμάνι" κάνοντας φέτος ένα βήμα μπροστά.

Στην εκδήλωση των ναυτικών πρακτόρων παρόντες ήταν οι βουλευτές Θεσσαλονίκης κ.κ. Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Λαζαρίδης και Αριστείδης Φωκάς.

Παρόντες ήταν και οι πρώην πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΛΘ , κ. Απόστολος Γενίτσαρης και κ. Γιάννης Τσάρας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΘ - Helexpo κ. Λάζαρος Λαζαρίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Αβραμόπουλος, διευθυντικά στελέχη του ΟΛΘ και πολλοί εργαζόμενοι, όπως και εκτελωνιστές.

Για τη νέα χρονιά ευχήθηκαν και η προϊσταμένη της Τελωνειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκη κ. Αγγελική Γωγάκου η οποία αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συγχώνευση των Τελωνείων Α' και Β', ο επικεφαλής του Α' Τελωνείου Θεσσαλονίκης κ. Βασίλειος Ανθόπουλος, ο περιφερειακός προϊστάμενος του ΣΔΟΕ κ. Ιωάννης Ντόντος, όπως και ο λιμενάρχης πλοίαρχος Κλιάκας Νικόλαος.

Η διοίκηση του Συλλόγου επέλεξε να βραβεύσει τον υπάλληλο της ΟΛΘ Α.Ε. Κωνσταντίνο Λούλια.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ