Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΟΙΩΜΑΤΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Η ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ!

Έτοιμα τα πρώτα 2.000 ομοιώματα φιλάθλων της Γκλάντμπαχ - Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος στη Γερμανία

Η Bundesliga θα γίνει εκτός απροόπτου το πρώτο πανευρωπαϊκά πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει μετά τη διακοπή που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού. Ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό θα γίνει στις 9 Μαΐου ενώ τελευταία υπάρχουν δημοσιεύματα που τοποθετούν την επανέναρξη μια εβδομάδα αργότερα.

Την ίδια στιγμή, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει προπονήσεις εδώ και μέρες ενώ τα σταφ των συλλόγων επίσης προετοιμάζονται για τη νέα… τάξη πραγμάτων που θα αντιμετωπίσουν καθώς οι αγώνες θα γίνουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Είναι ήδη γνωστό πως οι οπαδοί της Γκλάντμπαχ αποφάσισαν να μην αφήσουν κενές τις θέσεις του γηπέδου τους. Το «Borussia Park» θα γεμίσει από ομοιώματα φίλων της ομάδας ώστε οι ποδοσφαιριστές να έχουν μια αίσθηση έστω παρουσίας του κοινού. Ήδη έχουν τοποθετηθεί 2.000 από αυτά(κατασκευασμένα από χαρτόνι) και θα τοποθετηθούν το επόμενο διάστημα ακόμη 6.000.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της Bundesliga για την επανέναρξη έγινε γνωστό πως οι 1.100 ποδοσφαιριστές θα περάσουν από τεστ για τον κορωνοϊό. Στο γήπεδο θα επιτρέπεται η παρουσία 322 μόλις ανθρώπων (παίκτες, συνοδοί, διαιτητές, δημοσιογράφοι, τηλεοπτικά συνεργεία, ασφάλεια κλπ).

Οι χειραψίες και οι ομάδες φωτογραφίες πριν από τα ματς θα απαγορεύονται, ενώ όποιοι εισέρχονται στο γήπεδο θα θερμομετρούνται.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ