Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
x

ΜΠΟΥΤΣΚΟΣ: ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΜΕΝΤΟΥΜ

«Ο καθένας από το κομμάτι του καλείται να κάνει την υπέρβασή του», δήλωσε ο συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο του Άρη ενόψει Ηφαίστου.

Σύνθημα επανεκκίνησης με στόχο να αντιστραφεί το μομέντουμ στην ομάδα έστειλε ο Παντελής Μπούτσκος μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση του Άρη εναντίον του Ηφαίστου στη Λήμνο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο:

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι πολύ απαιτητικό, σε ενέργεια και συγκέντρωση. Έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο, που συνδυάζει ταλέντο και εμπειρία και παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός στην έδρα του. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη πρόοδο του οργανισμού του Ηφαίστου, που σε μικρό χρονικό διάστημα εξελίσσεται με σταθερά βήματα κι εκπέμπει υγεία και κανονικότητα.

Από την πλευρά μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω τα προβλήματα και τις απουσίες και να επικεντρωθούμε στους παίκτες μας, που θα παραταχθούν στο παρκέ. Θέλουμε να παρουσιαστούμε με το υψηλότερο δυνατό κίνητρο για να κάνουμε επανεκκίνηση σαν ομάδα. Ο καθένας από το κομμάτι του καλείται να κάνει την υπέρβασή του για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να αντιστρέψουμε το μομέντουμ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ