Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
x

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΕ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ: ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ

Μέσω twitter απάντησε ο Γιάννης Μπουτάρης στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, ο οποίος χθες τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς

Στην αντεπίθεση περνά ο Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος με ένα αιχμηρό tweet απαντά στον Βασίλη Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος χθες τον κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε: Παπαγεωργόπουλος: Ο Μπουτάρης να ζητήσει συγγνώμη από τους Θεσσαλονικείς

Ο κ. Μπουτάρης με ανάρτησή του στο twitter μιλά για ντελίριο του κ. Παπαγεωργόπουλου εξαιτίας της απώλειας και της εξουσίας και της δημοσιότητας.
Μάλιστα, καλεί τον κ. Παπαγεωργόπουλο να ζητήσει ο ίδιος συγγνώμη και να πει που πήγαν τα λεφτά που υπεξαιρέθηκαν από τον δήμο.

«Ο κ. Παπαγεωργόπουλος σ' ένα ντελίριο, εξαιτίας της απώλειας και της εξουσίας και της δημοσιότητας που άλλοτε απολάμβανε, μου επιτίθεται εφ' όλης της ύλης. Δεν απαντώ φυσικά σε όλα αυτά τα ανυπόστατα που ισχυρίζεται. Θα του έλεγα όμως, αν σέβεται έστω και λίγο το παρελθόν του, να ζητήσει μία συγγνώμη και να μας πει που πήγαν τα λεφτά που υπεξαιρέθηκαν από τον δήμο. Να μην ξεχνά ποτέ ότι έχει κριθεί αμετάκλητα από τη δικαιοσύνη και στη συνείδηση των συμπολιτών μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο tweet του ο Γιάννης Μπουτάρης.

 

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ