Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020
x

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: ΕΧΩ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Ο Καρδιτσιώτης σέντερ αποκάλυψε αποκάλυψε πως θα προσπαθήσει να παίξει για ακόμη έναν χρόνο και μετά να πει το «αντίο» στην ενεργό δράση.

Οριστική και αμετάκλητη είναι η αποχώρηση του Γιάννη Μπουρούση από την Εθνική ομάδα, με τον σέντερ της Γκραν Κανάρια να θεωρεί πως θα πρέπει να μπει λουκέτο στην ACB εξαιτίας της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα, ο Καρδιτσιώτης σέντερ μιλώντας στην ΕΡΤ, αποκάλυψε αποκάλυψε πως θα προσπαθήσει να παίξει για ακόμη έναν χρόνο και μετά να πει το «αντίο» στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 36χρονος μπασκετμπολίστας:

«Οι Ισπανοί πήραν τα μέτρα λίγο αργά ενώ στην Ελλάδα ήμασταν σωστοί σε αυτή τη διαδικασία. Τώρα βρισκόμαστε σε μια καμπύλη που μπορεί να σταθεροποιηθεί όμως υπάρχουν ακόμη κρούσματα που προκύπτουν κάθε μέρα. Δεν έχει γίνει άρση περιορισμών, αντίθετα σήμερα μας ενημέρωσαν πως θα μείνουμε στο σπίτι ως τις 27 Απριλίου. Εδώ στην Ισπανία και στο Λας Πάλμας δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι ούτε με μήνυμα, απαγορεύεται η κυκλοφορία».

Για την σκέψη που υπάρχει να συνεχιστεί η ισπανική λίγκα στα Κανάρια Νησιά: «Θεωρώ ότι είναι κάτι τρελό, γιατί να το σκέφτονται και γιατί να γίνει; Υπάρχει πανδημία, κακώς το σκέφτονται, το πρωτάθλημα θα έπρεπε να είχε ήδη διακοπεί οριστικά. Δεχθήκαμε μείωση 50% στα συμβόλαια για τους μήνες που έχουν απομείνει, κάτι το οποίο αποδεχθήκαμε και είναι φυσιολογικό. Για εμάς δεν είναι και το τέλος του κόσμου».

Για το αν υπάρχει δεύτερη σκέψη να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα, λόγω της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων: «Η απόφαση μου να αποχωρήσω από την Εθνική ομάδα είναι οριστική. Θα προσπαθήσω να παίξω ακόμα έναν χρόνο αν οι συνθήκες είναι καλές. Να τελειώσουμε όσο μπορούμε καλύτερα, αυτό που προέχει τώρα είναι η υγεία».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ