Τετάρτη 8 Απριλίου 2020
x

ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ:ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ,ΘΑ ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΕΙ Ο ΛΕΥΚΟΣ

Ο υπεύθυνος αθλητισμού του δ. Θεσσαλονίκης τόνισε πως θα υπάρξει προετοιμασία για την υποδοχή χιλιάδων οπαδών του «Δικεφάλου» στο κέντρο της πόλης.

Την πρόθεση που υπάρχει από πλευράς δήμου Θεσσαλονίκης για φωταγώγηση του Λευκού Πύργου και της πόλης γενικότερα την Κυριακή το βράδυ σε περίπτωση μαθηματικής επικύρωσης της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ στο ματς με τη Λάρισα υπογράμμισε ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο υπεύθυνος αθλητισμού του δήμου και γνωστός φίλαθλος του Άρη:

Για τις προετοιμασίες του Δήμου ενόψει της προοπτικής μαθηματικής επικύρωσης της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ αυτή την Κυριακή: «Είμαστε σε επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση, αν κατακτηθεί το πρωτάθλημα την Κυριακή στη Λάρισα και υπάρχει πρόθεση να έρθει το λεωφορείο στον Λευκό Πύργο να τον έχουμε έτοιμο, να τον φωταγωγήσουμε. Και γενικότερα να υπάρχει η προετοιμασία για να υποδεχθούμε τους χιλιάδες κόσμου. Υπάρχει επικοινωνία και με την τροχαία, και με όλους τους φορείς που εμπλέκονται. Η επικοινωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει να κάνει με τη φωταγώγηση, η οποία θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Αλλά για το αν υπάρξει η επιθυμία για κάτι διαφορετικό, π.χ. φωταγώγηση σε ''ασπρόμαυρο'' φόντο. Θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ και θα αποφασίσουν. Είμαστε σε επαφή μαζί τους».

Για την αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα ασχολούνταν με τη Νέα Τούμπα, λόγω έλλειψης απαρτίας: «Το συμβούλιο θα γίνει τη Δευτέρα, επομένως, δεν θα υπάρξει ιδιαίτερη καθυστέρηση. Πιστεύω πως το προηγούμενο πάθημα μας έγινε μάθημα και όλοι θα είναι παρόντες. Γενικά υπάρχει καθυστέρηση στην προσέλευση συμβούλων, και στο παρελθόν υπήρχε. Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές η καθυστέρηση γίνεται μεγαλύτερη».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ