Κυριακή 9 Αυγούστου 2020
x

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: ΕΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ

«Ό,τι βλέπω το λέω δεν μπορώ να το κρατάω μέσα μου, θέλω να είναι δίκαια τα πράγματα, όταν νιώθω αδικημένος ξεσπάω», δήλωσε ο εξτρέμ της ΑΕΛ.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι ΑΕΛ-Άρης αλλά και για θέματα που αφορούν τον ίδιο και την ομάδα αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», ο Κενάν Μπαργκάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην εξτρέμ των «κιτρινόμαυρων» και νυν των Θεσσαλών:

Για την νέα ποδοσφαιρική του στέγη Λάρισα: «Είμαστε καλά εδώ, μας έχει αγκαλιάσει η πόλη, η ομάδα και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι περνάμε καλά. Όλοι οι παίκτες είναι παίκτες ψυχολογίας, άλλος σε μεγαλύτερο βαθμό και άλλος σε μικρότερο, για μένα είναι μεγάλο κομμάτι αυτό της ψυχολογίας».

Για το ότι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι αυτό της Κυριακής για αυτόν και πώς το περιμένει είπε: «Τα συναισθήματα είναι κάπως, παρόλα αυτά εμείς έχουμε δείξει ότι μέσα στην έδρα μας είμαστε δυνατοί και δεν περνάει εύκολα κάποιος αντίπαλος, αυτό θα προσπαθήσω να κάνω και την Κυριακή».

Για τον αν θα είναι συναισθηματικά φορτισμένος σε αυτό το παιχνίδι: «Μια συναισθηματική φόρτιση υπάρχει αλλά μέσα στο παιχνίδι μετά το ξεχνάς. Με το σφύριγμα του διαιτητή όλα τα ξεχνάς».

Για το πιο είναι το μυστικό που δίνει του περισσότερους βαθμούς εντός έδρας για την Λάρισα: «Σίγουρα παίζει ρόλο και το γήπεδο που βρίσκεται σε κακή κατάσταση, δεν μπορεί να παιχτεί εύκολα ποδόσφαιρο, εμείς το έχουμε συνηθίσει λίγο παραπάνω από τις άλλες ομάδες και νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί. Το παιχνίδι θα κριθεί και στην δύναμη γιατί δεν μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος».

Για τον Άρη και για τη άνοδο του στην κατηγορία κάτι στο οποίο είχε συμβάλει και ο ίδιος την περσινή χρονιά: «Στην αρχή όπως είδαμε όλοι ξεκίνησε πολύ καλά ο Άρης αλλά στην συνέχεια όταν ήρθαν και τα πιο δύσκολα παιχνίδια φάνηκε ότι κάτι λείπει. Στις τελευταίες αγωνιστικές δεν έδειξε και πολύ καλό πρόσωπο, όπως και το τελευταίο παιχνίδι με την Λαμία που ήρθε το γκολ στο 92′.Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, ερχόμαστε από καλά αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις, νομίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στην δύναμη και στο ποιος το θέλει πιο πολύ. Ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο στην αρχή στην συνέχεια δεν ξέρω τι έγινε. Δεν γίνεται ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο με την Λαμία να έχει 1 ή 2 τελικές. Δεν γίνεται μια ομάδα όπως είναι ο Άρης μέσα στην έδρα της να έχει μόνο δύο τελικές πρέπει να έχει δεκαπέντε τελικές και να κερδίζει εύκολα τα παιχνίδια μέσα στην έδρας της».

Για το αν μπορεί ο Άρης να καταφέρει να πετύχει το στόχο του που είναι η Ευρώπη: «Όπως έχω πει και για την Λάρισα οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές, δηλαδή από εκεί που πας να βγεις Ευρώπη μπορεί να κινδυνεύσεις να πέσεις και κατηγορία. Σίγουρα μετά από ένα δύο καλά αποτελέσματα και ένα καλό σερί, εννοείται ότι προλαβαίνουν όλες η ομάδες να βγουν Ευρώπη. Οι διαφορές είναι πολύ μικρές, υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος μπροστά και όλα μπορούν να συμβούν».

Για το ποιος είναι ο στόχος της ΑΕΛ: «Ο στόχος της Λάρισας είναι σίγουρα η παραμονή και μετά ότι μας βγει, εννοείτε ότι θέλουμε να πάμε και Ευρώπη αρκεί να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις».

Για το αν θα άλλαζε κάτι αν μπορούσε όσο ήταν παίκτης του Άρη: «Θα άλλαζα κάτι από πιο παλιά και όχι από τα χρόνια που ήμουν στον Άρη, δηλαδή ο τρόπος που σκέφτομαι τώρα δεν είναι ο ίδιος με όταν ήμουν είκοσι ή εικοσιένα χρονών που ήμουν στην Βέροια και ήταν τότε που ξεκινούσα και είχα κάνει καλές εμφανίσεις, μόνο αυτό τον τρόπο σκέψεις θα άλλαζα και ίσως να μην ήμουν και εδώ στην Ελλάδα, γιατί θα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και όχι μόνο αποφάσεις ποδοσφαιρικές αλλά και γενικότερα για την ζωή μου».

Για το αν μετάνιωσε για κάποια πράγματα που έκανε στον Άρη: «Όχι δεν αδίκησα τον εαυτό μου, είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος που δεν μπορώ την αδικία και μόλις την δω θέλω να το πω και μόλις το πω την πληρώνω πάντα εγώ επειδή μιλάω. Το να μην μιλάς και να τα κάνεις όλα πίσω από την πλάτη νομίζω ότι είναι χειρότερο. Ό,τι βλέπω το λέω δεν μπορώ να το κρατάω μέσα μου θέλω να είναι δίκαια τα πράγματα, όταν νιώθω αδικημένος ξεσπάω».

Για τον αν έχει κρατήσει επαφή με του συμπαίκτες του από τον Άρη: «Εννοείται, τα καινούρια παιδιά που ήρθαν τώρα δεν τα πρόλαβα αλλά με τους περισσότερους μιλάω και έχω καλές σχέσεις».

Για την προετοιμασία του Άρη στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος: «Το να έχει μόνο μπάλα η προετοιμασία είναι καλό, το μόνο γύρο-γύρο τρέξιμο στην προετοιμασία νομίζω έχει τελειώσει, όλες η προπονήσεις είναι με την μπάλα και μπορεί να τρέχεις και περισσότερο και να μην φαίνεται. Νομίζω ότι στο θέμα αυτό ήταν καλή η προετοιμασία, απλά νομίζω ότι ο Ερέρα ήταν σε άλλο κομμάτι καλός, νομίζω ότι δεν ήταν προπονητικά αυτό που χρειαζόταν ο Άρης, τακτικά κλπ νομίζω ότι δεν το είχε τόσο πολύ γιατί ο άνθρωπος το είχε σε άλλο κομμάτι. Εγώ όσο έζησα κατάλαβα ότι η ομάδα δεν δούλευε τακτική, δηλαδή δεν είχε ένα πλάνο τακτικής να υπάρχουν αυτοματισμοί, να υπήρχε ένα ποδόσφαιρο να παίζει από πίσω και οι πλάγιοι και οι φορ να κάνουν κινήσεις, αυτό δεν υπήρχε».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο του Άρη: «Το μόνο που μπορώ να πω στον κόσμο του Άρη είναι ότι πρέπει να έχει υπομονή, δηλαδή πρέπει να σκέφτεται που ήταν πριν δύο τρία χρόνια και που είναι τώρα, γιατί ήρθε ένας άνθρωπος ο κύριος Καρυπίδης έβαλε κάποια λεφτά, έφερε τον Άρη εκεί που έπρεπε και πρέπει να έχει ο κόσμος υπομονή. Η ομάδα μετά από τρία τέσσερα χρόνια δεν χρειάζεται βιασύνη. Ο Άρης δεν πρέπει να έχει χαμηλούς στόχους εννοείται, αλλά δεν είναι και αποτυχημένη η ομάδα σε περίπτωση που δεν πάρει το πρωτάθλημα ή δεν βγει στην Ευρώπη, είναι η πρώτη χρονιά στη Super League μετά από τέσσερα χρόνια και χρειάζεται υπομονή. Είναι μια νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες και δεν χρειάζεται βιασύνη».

Για το αν διατηρεί ακόμα καλές σχέσεις με τον πρόεδρο του Άρη Θεόδωρο Καρυπίδη: «Όχι, έχω καλές σχέσεις απλά κάνει λάθος επιλογές τι να τον κάνω… Έχει λάθος ανθρώπους δίπλα του και το αποδεικνύει φέτος ο Άρης. Ενώ έχει βάλει τα χρήματα, έχει γίνει το ρόστερ που έχει γίνει και έχει δώσει το ελεύθερο να κάνουν ότι κάνουν και η ομάδα είναι σχεδόν στην ίδια βαθμολογική θέση με εμάς τη Λάρισα, ενώ θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά με το ρόστερ που έχει και με τους ποδοσφαιριστές που έχει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ