Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020
x

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: ΕΧΟΥΜΕ... ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ

«Στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τι σε ξημερώνει, ότι είναι να γίνει θα γίνει, πάντως όλα είναι ανοιχτά», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»

Για την κρίσιμη επερχόμενη αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Κενάν Μπαργκάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

«Εχουμε την… Μπαρτσελόνα στην κατηγορία, αλλά θα πολεμήσουμε μέχρι τέλος» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην μάχη της ανόδου.

Αρχικά αναφέρθηκε στη δική του κατάσταση τονίζοντας: «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα από ότι ήμουν στη φάση του τραυματισμού μου, βοήθησα με τον Αχαρναϊκό και ελπίζω να βοηθήσω και στο δύσκολο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ είπε: «Είναι ένα ματς υψηλών απαιτήσεων, δεν υπάρχουν περιθώρια για εμάς, θα τα δώσουμε όλα για την νίκη, μια και δεν έχουμε άλλη επιλογή, Πρέπει να δώσουμε όλοι μας το κάτι παραπάνω και πιστεύω ότι στα δύσκολα είμαστε καλύτεροι».

Για την άνοδο είπε: «Ακούγονται διάφορα, αλλά εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε από το να παλέψουμε. Στην Ελλάδα κανείς δεν ξέρει τι σε ξημερώνει, ότι είναι να γίνει θα γίνει, πάντως όλα είναι ανοιχτά».

Για το αν εάν τους επηρεάζει ο τρόπος με τον οποίο κερδίζει η Λαμία, αλλά και ο Απόλλων με τα σφυρίγματα είπε: «Φυσικά μας επηρεάζει, όταν ξέρουμε ότι έχουμε την… Μπαρτσελόνα στην κατηγορία. Εμείς όμως θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος και όλα είναι ανοιχτά».

Για το αν περίμενε να βρεθεί ο Άρης σήμερα στην δύσκολη θέση που βρίσκεται είπε: «Όχι, κανείς μας δεν το περίμενε. Δεν ξέραμε ότι υπάρχουν τέτοιες ομάδες στη Β’ εθνική, δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο, αλλά όσο μαθηματικά δεν έχει τίποτα τελειώσει, εμείς θα το παλέψουμε».

Για το αν τα ματς με ΟΦΗ, Λαμία, Απόλλων, είναι ευκαιρίες για απαντήσεις από τους παίκτες είπε: «Μας δίνουν αυτοί οι αγώνες ένα επιπλέον κίνητρο, αυτά τα ματς περιμένουμε και εμείς για να δείξουμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα. Ελπίζουμε λοιπόν να κερδίσουμε στον ΟΦΗ και στο άλλο παιχνίδι Λαμία-Απόλλων να μην υπάρξει ισοπαλία..».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Εννοείται ότι θέλουμε να έρθει ο κόσμος, θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο για να μας βοηθήσουν στα δυο αυτά παιχνίδια στην έδρα μας».

Για το κλίμα στην ομάδα ενόψει ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ είναι μια καλή ομάδα, όπως την είδα και με την Λαμία, έχει καλή έδρα με κόσμο, εμείς θα πρέπει να επιδείξουμε πάθος και να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε την νίκη».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ