Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
x

ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΡΑΓΕΣ

Δύο άτομα είχαν κλέψει έξι κομμάτια σιδηροδρομικών ραγών από εργοτάξιο του ΟΣΕ. Νεαρός διέρρηξε σήμερα το πρωί 3 αυτοκίνητα στην περιοχή της Μενεμένης

Στη σύλληψη 67 ατόμων προχώρησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια των δράσεων συνελήφθησαν 12 άτομα για περιπτώσεις κλοπών.

Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 19 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν έξι κομμάτια σιδηροδρομικών ραγών που είχαν αφαιρέσει από εργοτάξιο του Ο.Σ.Ε., διαρρηκτικά εργαλεία, φιάλη οξυγόνου, φιάλη προπανίου και ζεύγος σωληνώσεων κοπής.

Επίσης, δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας «Ζ» συνέλαβαν 25χρονο αλλοδαπό ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα διέρρηξε τρία αυτοκίνητα στην περιοχή της Μενεμένης. Κατά τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς ο 25χρονος δε συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις τους και κατά την ακινητοποίησή του προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Αστυνομικοί έβαλαν χειροπέδες σε 6 άτομα για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, όπως επίσης και σε άλλα 6 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα, Μεταξύ αυτών ένας 24χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσει τη σύλληψή του για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Συνελήφθησαν επιπλέον 33 άτομα για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και 1 για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 19χρονου αλλοδαπού ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο αλλοδαπό που στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων. Ο συλληφθείς νωρίτερα δε συμμορφώθηκε σε σήματα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, πλην όμως ακινητοποιήθηκε στην περιοχή των Αμπελοκήπων, όπου και συνελήφθη.

Τέλος, οι αστυνομικοί συνέλαβαν άλλα 8 άτομα για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων και 1 άτομο για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες και οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.

 

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ