Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020
x

ΜΠΑΡΑΖ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς συνολικά 13 άτομα σε διάφορες περιοχές της πόλης για περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβε, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, συνολικά 13 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:

-              20χρονου αλλοδαπού στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, ο οποίος κατείχε δέκα μικροδέματα κάνναβης, ενώ κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση 49 πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

-              Δύο αλλοδαπών ηλικίας 24 και 20 ετών στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 52,08 γραμμαρίων.

-              34χρονου ημεδαπού στην περιοχή Χαριλάου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως, ο οποίος κατείχε τέσσερα μικροδέματα ηρωίνης, καθώς και το χρηματικό ποσό των 652 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

-              33χρονου αλλοδαπού στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μικροδέμα κάνναβης. Σημειώνεται ότι 33χρονος νωρίτερα,  προ του αστυνομικού ελέγχου τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλε.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους  θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ