Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020
x

ΜΠΑΡΑΖ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αρκετές είναι σήμερα οι διακοπές ρεύματος που θα σημειωθούν λόγω εργασιών από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Αρκετές είναι για σήμερα οι διακοπές ρεύματος σε περιοχές τόσο της δυτικής όσο και της ανατολικής Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, από τις 08.00 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. διακοπή ρεύματος θα υπάρξει στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ειρήνης, Μακεδονομάχων, Μολδοβλαχίας, Αίαντος, Αμυνταίου, 25ης Μαρτίου, Βασίλη Ρώτα, Ξενοφώντος, Βατοπεδίου, Ολυμπιάδος, Γοργοποτάμου και το σούπερ μάρκετ στη Μαρτίου.

Από τις 08.00 έως τις 14.30 προγραμματισμένη διακοπή θα υπάρξει στηξν περιοχή Πάλιουρα της Επανομής του δήμου Θερμαϊκού, ενώ από τις 11.00 έως τις 14.00 διακοπή θα έχουμε και πάλι στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και συγκεκριμένα στην περιοχή μεταξύ των δρόμων Ελευθερίας, Μακεδονομάχων, Ολυμπιάδος, Τάσου Ισαάκ, Σκιάθου, Δραγουμάνου, Σημαιοφόρου Γιαλοψού Έκτορος, Δημοκρατίας, Χριστοδούλου, 3ης Σεπτεμβρίου, Καζαντζάκη, Θεοτοκά Γεωργίου, Γρ.Λαμπράκη, Εθν.Αντιστάσεωσ, Αποστόλου Ηλέκτρας, Γοργοποτάμου και 25ης Μαρτίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ