Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΙΚΑΡΙΑ: ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Η βουλευτής αναφέρθηκε σε «λογικό ενθουσιασμό των ανθρώπων» λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού και απέδωσε ευθύνες στους υπεύθυνους της επίσκεψης.

«Οι υπεύθυνοι της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία δεν έλαβαν τα μέτρα για να προστατέψουν τον Πρωθυπουργό».

Αυτό υπογράμμισε σήμερα από τα Χανιά η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, κληθείσα να σχολιάσει το γεύμα του πρωθυπουργού στη βεράντα του βουλευτή Σάμου, Χριστόδουλου Στεφανάδη, που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.

Σύμφωνα με το hania.news, η κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι την Αντιπεριφέρεια Χανίων, όπου είχε συνάντηση εργασίας με τον αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή, για μία σειρά από μεγάλα και μικρά έργα που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε σχεδιάζονται το επόμενο χρονικό διάστημα στην Περιφερειακή Ενότητα.

Στο περιθώριο της συνάντησης, η κ. Μπακογιάννη ρωτήθηκε για όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στην Ικαρία.

«Η άποψή μου είναι ότι σ’ ένα πάρα πολύ μικρό νησί όταν έρχεται ο Πρωθυπουργός της χώρας, υπάρχει ένας λογικός ενθουσιασμός των ανθρώπων, οι οποίοι τον πλησιάζουν. Κατά την άποψή μου, οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους, να προστατέψουν τον Πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και από ’δω και πέρα θα γίνεται», δήλωσε η Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ