Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
x

ΜΠΑΚΑΚΗΣ: ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΕΣ ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ

«Πρέπει να φτιάξουμε μέταλλο νικητή. Μέσα από αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πλάγιος μπακ της ΑΕΚ.

Σύνθημα για συνέχεια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στις καλές εμφανίσεις έδωσε ο Μιχάλης Μπακάκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής -εκτός έδρας- αναμέτρησης με την Αρμενία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πλάγιος μπακ της ΑΕΚ:

Για το αν πήρε μαθήματα από το πρώτο ματς η Εθνική: «Σίγουρα έχουμε μελετήσει το πρώτο ματς. Είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Εφόσον βγάλουμε το δικό μας κομμάτι ως Εθνική Ελλάδος θα πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για την απουσία των έμπειρων παικτών από τις κλήσεις: «Είναι απόφαση του προπονητή το ποιους θα καλέσει. Είδατε ότι στα πρώτα ματς είχαμε καλές παρουσίες παρά τις απουσίες. Στόχος είναι όσοι είμαστε εδώ να δώσουμε το καλύτερο δυνατό για το αποτέλεσμα».

Για τον νέο προπονητή: «Ο νέος προπονητής έχει περάσει κάποιους κανόνες και ένα πλάνο που προσπαθούμε όλοι να τηρούμε κατά γράμμα. Όλα τα παιδιά είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε αυτό για να έρθουν καλές εμφανίσεις και νίκες».

Για το στοιχείο που έδωσαν στην Εθνική τα ματς του Οκτώβρη: «Όπως είδατε και εσείς, τα παιδιά δίνουν το 100%. Δουλεύει ο ένας για τον άλλον. Δεν κοιτάμε τον εαυτό μας, αλλά την ομάδα. Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση με την Ιταλία και μία νίκη με τη Βοσνία. Όλα τα παιδιά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για το αν μπορεί από εδώ να αρχίσει η πορεία για το Mundial: «Με τα ματς που κάναμε τον Οκτώβρη δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε, βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε το καλύτερο έτσι ώστε όταν θα χρειαστεί να πάρουμε τους βαθμούς».

Για το πως θα μάθει η Εθνική να παίρνει νίκες: «Πρέπει να φτιάξουμε μέταλλο νικητή. Να δείξουμε ότι δεν ήταν τυχαίες οι δύο εμφανίσεις του Οκτώβρη. Είμαι σίγουρος ότι αυτό θα φανεί».

Για το τι άρεσε περισσότερο στους παίκτες της Εθνικής από τα ματς του Οκτώβρη: «Μου άρεσε ότι όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα για την ομάδα. Ο ένας έτρεχε για τη λάθος πάσα του άλλου. Μέσα από αυτό έρχονται και τα αποτελέσματα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ