Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ Η ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (VID)

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε νωρίτερα μια μικρή βόλτα στην πλατεία Επταλόφου και συνομίλησε με τοπικούς επιχειρηματίες, πολίτες και νέους.

«Η δυτική Θεσσαλονίκη θα είναι η πρώτη ωφελημένη από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΝΔ και ΟΝΝΕΔ Αμπελοκήπων - Μενεμένης.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που πραγματοποιεί τριήμερη περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία, υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα πολιτευτές, τοπικά στελέχη και φίλοι του κόμματος, έξω από τα τοπικά γραφεία της οργάνωσης.«Μητσοτάκης, Μητσοτάκης» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι, λέγοντας πως «αυτός είναι ο επόμενος Πρωθυπουργός».

«Ο μεγάλος αγώνας είναι μπροστά μας. Σας θέλω όλους στην πρώτη γραμμή της μάχης, να κάνουμε πράξη τη βούληση του ελληνικού λαού για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» δήλωσε ο ίδιος ενώπιον των στελεχών της ΝΔ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως η δυτική Θεσσαλονίκη, «η οποία υποφέρει από την ανεργία, από τους φόρους, από τα χαμηλά εισοδήματα, θα είναι η πρώτη ωφελημένη από την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας».

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε νωρίτερα μία μικρή βόλτα στην πλατεία Επταλόφου και συνομίλησε με τοπικούς επιχειρηματίες, πολίτες και νέους, ενώ επισκέφθηκε και το εκλογικό κέντρο του δημάρχου Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρου Κυρίζογλου, εκφράζοντας την πλήρη στήριξη στο πρόσωπό του και εκθειάζοντας το έργο του ως δήμαρχος.

«Αξίζει και με το παραπάνω να συνεχίσει την καλή δουλειά του» είπε συγκεκριμένα ο αρχηγός της ΝΔ, με τον κ. Κυρίζογλου να τον ευχαριστεί θερμά για την επίσκεψή του.

 Τον πρόεδρο της ΝΔ συνόδευε ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ στο σημείο βρίσκονταν μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην γ.γ. Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο πρώην υφυπουργός, Κώστας Κιλτίδης, ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Κοκκόρης, οι υποψήφιοι βουλευτές Βασιλική Νάκου και Θεοφάνης Παππάς.Ακολούθως, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί για μια βόλτα στην πλατεία Ελευθερίας στη Σταυρούπολη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Εύοσμο.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ