Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΜΠΟΥΡΛΑ: Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ PFIZER ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

Συνάντηση με τον Άλμπερτ Μπουρλά, CEO του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer, που υλοποιεί επένδυση στη Θεσσαλονίκη, είχε ο πρωθυπουργός

Φιλική συνάντηση και ενδιαφέρουσα, όπως τη χαρακτηρίζει, συζήτηση με τον Άλμπερτ Μπουρλά, διευθύνοντα σύμβουλο του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer, που υλοποιεί επένδυση στη Θεσσαλονίκη, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. «Ένας Έλληνας που βρίσκεται στη διεθνή πρωτοπορία της έρευνας, της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας», σχολιάζει στη σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός.

Όπως τονίζει για τη συνάντηση, «μιλήσαμε για τη μεγάλη επένδυση της εταιρείας στη γενέτειρά του, τη Θεσσαλονίκη. Ένα από τα έξι κέντρα ψηφιακών ερευνών της Pfizer στον κόσμο, που μέχρι το τέλος του χρόνου θα απασχολεί 200 επιστήμονες της χώρας μας. Κυρίως, όμως, άκουσα από τον κ. Μπουρλά τα καλά νέα από το μέτωπο του εμβολίου κατά του Covid-19».

«H Pfizer βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας και σύντομα θα υπογράψει συμφωνία με την Ε.Ε. για τη διάθεση του εμβολίου στην Ευρωπαϊκή αγορά. Μέχρι, όμως, να βρεθεί το εμβόλιο πρέπει να επαγρυπνούμε: Φοράμε μάσκα, κρατάμε αποστάσεις, φροντίζουμε την προσωπική μας υγιεινή. Όπως στην επιστήμη, έτσι και στην καθημερινότητα η επιτυχία έρχεται με ατομική ευθύνη, ορθή σκέψη και συλλογική δράση», προσθέτει στην ανάρτησή του ο κ. Μητσοτάκης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ