Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020
x

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου με ανώτατα στελέχη της Fraport και της Fraport Greece.

Με ανώτατα στελέχη της Fraport και της Fraport Greece συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης είχε επαφές με τον Πρόεδρο της Fraport AG Stefan Schulte, τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ της Fraport Greece Χρήστο Κοπελούζο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Fraport Greece Alexander Zinell. Παρών από την πλευρά της κυβέρνησης ήταν επίσης ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Στη συνάντηση εκφράστηκε ικανοποίηση για την εξεύρεση αμοιβαία επωφελούς λύσης για τα εκκρεμή ζητήματα και καταγράφηκε κοινή κατανόηση για τη συνέχιση και τη διεύρυνση των σχετικών επενδύσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι οι αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και το γεγονός ότι η Ελλάδα διαθέτει μια φιλοεπενδυτική και μεταρρυθμιστική κυβέρνηση διασφαλίζουν όλες τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση των μεγάλων ξένων επενδύσεων στη χώρα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ