Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021
x

ΜΙΤΡΙΤΣΑ: ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΡΟΠΑΙΑ

Ο τελευταίος χρονικά αποκτηθείς ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά δήλωσε ότι ήρθε στον ΠΑΟΚ καθώς είναι «από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα».

Την πρώτη του συνέντευξη επί ελληνικού εδάφους έδωσε ο τελευταίος χρονικά αποκτηθείς ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Ρουμάνος διεθνής Αλεξάντρου Μιτρίτσα, πού έγινε ταυτόχρονα και ο παίκτης με την ακριβότερη αγοραστική ποδοσφαιρική αξία στο ρόστερ του συλλόγου. Ο ξένος πλάγιος επιθετικός, που ήρθε με δανεισμό ενός χρόνου από την Νew Υork City FC, μίλησε στον επίσημο τηλεοπτικό φορέα του ΠΑΟΚ και είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ευκαιρία και μια πρόκληση. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και να προσφέρω στην ομάδα με την ποιότητα μου».

-Ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξες να έρθεις στον ΠΑΟΚ;

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Είναι μια ευκαιρία για μένα να... μεγαλώσω ως παίκτης. Θεωρώ ότι η ομάδα θα με βοηθήσει να δείξω την ποιότητά μου στο γήπεδο».

-Τι περιμένεις να βρεις στην Ελλάδα μετά την εμπειρία από το MLS και τη Σαουδική Αραβία;

«Σίγουρα περιμένω να βιώσω την αγάπη των φιλάθλων. Γνωρίζω την αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Θέλω να ξεκινήσουμε όσο πιο γρήγορα τους αγώνες».

-Τι θα πρέπει να περιμένουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ από σένα;

«Την ποιότητά μου, να κάνω τα πάντα για την ομάδα και όλοι μαζί να κατακτήσουμε πολλά τρόπαια».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ