Σάββατο 6 Ιουνίου 2020
x

ΜΙΣΙΤΣ ΓΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ

Η νέα τοποθέτηση του Κροάτη μέσου έρχεται σε ΜΜΕ της Τουρκίας, με τον ίδιο να απαντάει για το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ να τον αποκτήσει

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε ο Γιόζιπ Μίσιτς, που, για ακόμη μια φορά, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο στην περίπτωσή του.

Η νέα τοποθέτηση του Μίσιτς, έρχεται σε ΜΜΕ της Τουρκίας, με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή να απαντάει για το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος έχει τον πρώτο λόγο και πως ο μάνατζερ του δουλεύει την εν λόγω υπόθεση.

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Τουρκίας, ο μέσος του Δικεφάλου τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με το συμβόλαιό μου. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα. Η απόφαση του συλλόγου είναι πολύ σημαντική, δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει στο μέλλον. Ο μάνατζέρ μου δουλεύει συνεχώς πάνω σε αυτό».

Υπενθυμίζεται ότι ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όπου ανήκει ακόμη ο ποδοσφαιριστής, ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου η ρήτρα για την αγορά του να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου, αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα ήταν μέχρι τις 20 Μαΐου.

Ήταν μια συναπόφαση που ελήφθη από τις δυο ομάδες λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, καθώς συμφώνησαν για παράταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή μέχρι τις 31 Ιουλίου, λόγω της νέας ποδοσφαιρικής πραγματικότητας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ