Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
x

ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ:Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΝΙΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

«Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος στην αδικία, Κατάφεραν να συρρικνώσουν την ομάδα αλλά όχι τον κόσμο», δήλωσε το πρώην στέλεχος του «Γηραιού».

Την άποψή του πως ο Ηρακλής έχει υποστεί τεράστια αδικία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, κάνοντας λόγο για αλητεία, εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Παύλος Μυροφορίδης.

Όσον αφορά τον Άρη, ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής σχολίασε την παραμονή του Μίκαελ Ένινγκ και την πιθανότητα να αναλάμβανε ο ίδιος ρόλο γενικού αρχηγού.

Επίσης μίλησε για την αποχή του αυτή τη σεζόν λέγοντας πως την επόμενη περίοδο θα βρίσκεται σίγουρα σε κάποιον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μυροφορίδης δήλωσε:

Για την αποχή του αυτή τη σεζόν: «Μετά από 8 χρόνια συνεχούς έντασης ήταν απαραίτητη αυτή η παύση. Έχω 2-3 επαγγελματικά ραντεβού στην Αθήνα. Θα είμαι σίγουρα κάπου την επόμενη σεζόν»

Για το αν θα αναλάμβανε γενικός αρχηγός στον Άρη: «Δεν είμαι γενικός αρχηγός, είμαι τεχνικός διευθυντής. Δεν μου πάει να αλλάξω ρόλους. Έχω πετύχει πράγματα που δεν πέτυχε άλλος. Τα 4 πρωταθλήματα σε 7 χρόνια μιλάνε από μόνα τους».

Για το αν έχει πρόταση από ομάδα Super League: «Αν δεν ρισκάρει κάποιος μαζί μου δεν μπορούμε να μάθουμε. Είτε κάνεις πρωταθλητισμό στο υψηλότερο επίπεδο, είτε στα ερασιτεχνικά είναι το ίδιο».

Για το αν θα ήθελε να ξαναδουλέψει στη Θεσσαλονίκη: «Όπου και να είσαι το θέμα είναι να εισπράττεις αγάπη. Εγώ την είχα και στον Άρη και στον Ηρακλή και παντού. Ζητούμενο είναι οι συνθήκες εργασίες να είναι κατάλληλες για να δουλέψεις».

Για την κατάσταση στον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής έχει νιώσει όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι παράγοντες του Ηρακλή ήταν λίγοι. Κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα τέλος στην αδικία. Κατάφεραν να συρρικνώσουν την ομάδα αλλά όχι τον κόσμο. Αν πεις σε 30000 φίλους του Ηρακλή να πάνε στο γήπεδο, θα το κάνουν. Το έχω ζήσει».

Για την παραμονή του Ένινγκ στον Άρη: «Την αξίζει, τη δικαιούται. Τίποτα δεν χαρίζεται στο ποδόσφαιρο. Δείτε τη δήλωση του Δώνη με τη βαλίτσα. Θα είναι η μεγαλύτερη αδικία στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πήρε τον Παναθηναϊκό με παιδάκια και τον έκανε να παίζει».A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ