Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021
x

ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 1,2% Ο ΣΤΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών τόνισε ότι μειώθηκε ο στόλος των ασφαλισμένων ΙΧ από την έναρξη της απαγόρευσης

«Από την έναρξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ο στόλος των ασφαλισμένων οχημάτων μειώθηκε κατά 1,2% και είναι στις 7/4/2020 6.163.034 οχήματα», σύμφωνα με ανάρτηση στο Facebook του προέδρου της Επιτροπής Αυτοκινήτων της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και διευθύνοντος συμβούλου της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής Δημήτρη Ζορμπά.

Η μείωση αφορά κυρίως ΙΧ και μηχανάκια. Όπως προσθέτει ο κ. Ζορμπάς «το σύνολο των ασφαλιστών προσφέρει το καλύτερο εαυτό του για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και οι ασφαλιστικές εταιρείες που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με απομακρυσμένη εργασία. Συνεχίζουμε να ασφαλιζόμαστε στον ασφαλιστή μας. Ακόμα και στην μικρή κυκλοφορία έχουμε ατυχήματα. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν αρέσκεται στην ευκαιριακή τιμολόγηση. Στηρίζουμε τους ασφαλιστές και ασφαλιζόμαστε στις Εταιρείες που μας εξυπηρετούν καλυτέρα, μας δίδουν την αποζημίωση όταν χρειαστεί γρήγορα και χωρίς περικοπές, έχουν πιστότητα και διαχρονικότητα στη συμπεριφορά τους».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ