Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022
x

ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στον δήμο Ωραιοκάστρου από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Νέο μήνυμα ζωής και ελπίδας έστειλαν σήμερα δεκάδες εθελοντές αιμοδότες, που συμμετείχαν στην αιμοδοσία που πραγματοποίησε ο δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο.

Η αιμοδοσία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου και υλοποιήθηκε με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του δημαρχείου Ωραιοκάστρου.

«Όσο οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες παραμένουμε σε εγρήγορση για να βοηθούμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Σε συνεργασία με το ''Θεαγένειο'' νοσοκομείο πραγματοποιήσαμε σήμερα τη νέα εθελοντική αιμοδοσία που είχε προγραμματιστεί για τον δήμο μας. Ευχαριστούμε τους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν αίμα. Δίνουμε λίγο από το χρόνο μας και προσφέρουμε ζωή», ανέφερε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Η κ. Ζάπρα ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό του Νοσοκομείου «Θεαγένειο» που για ακόμη μία φορά συνέβαλαν στην επιτυχή υλοποίηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ