Τετάρτη 14 Απριλίου 2021
x

ΜΗΔΕΙΑ: «ΟΜΑΛΗ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ» Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, σύμφωνα με την εταιρεία, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια της «Μήδειας» ήταν «ομαλή και ανεμπόδιστη».

«Ομαλή και ανεμπόδιστη ήταν η διεξαγωγή της κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου σ’ ολόκληρο το μήκος του καθ’ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Μήδεια» που έπληξε τη χώρα τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει σχετικά η εταιρεία διαχείρισης του αυτοκινητόδρομου.

Ο μηχανισμός της εταιρείας, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, ήταν «σε πλήρη ετοιμότητα και εγρήγορση ενώ λειτούργησε αποτελεσματικά προκειμένου να εξασφαλιστεί η εύρυθμη και σε υψηλό επίπεδο εξυπηρέτηση των χρηστών του αυτοκινητόδρομου, από το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, με την έναρξη της κακοκαιρίας έως και την ύφεσή της τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου».

Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, προσθέτει η εταιρεία «συμμετείχε σε όλες τις συντονιστικές συσκέψεις που προσέβλεπαν στον βέλτιστο επιχειρησιακό σχεδιασμό πανελλαδικά όλων των συναρμόδιων φορέων για την καλύτερη αντιμετώπιση των συνεπειών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και συνεργάστηκε αποτελεσματικά με τις Τροχαίες Αυτοκινητόδρομων Λάρισας, Μαγνησίας και Πιερίας», επισημαίνει σχετικά.

Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, το επιχειρησιακό προσωπικό της εταιρείας εργάστηκε συνολικά 3.891 ώρες αποχιονίζοντας, με 36 εκχιονιστικά μηχανήματα που έριξαν 1750 τόνους αλατιού (270 φορτηγά) και διένυσαν συνολικά περισσότερα από 45.000 χιλιόμετρα.

«Μέλημά μας στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου είναι πάντα η εξασφάλιση των προϋποθέσεων για ασφαλή μετακίνηση όλων των οδηγών, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για τη συμμόρφωση με τις υποδείξεις των αρχών, με αποτέλεσμα να μετακινηθούν με ασφάλεια στους προορισμούς τους», καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ