Τρίτη 13 Απριλίου 2021
x

ΜΙΑ... ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ Η ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε επαφές με την αθλητική ηγεσία για το φλέγον θέμα της παραχώρησης χρήσης με μίσθωση του γηπέδου από την «Ένωση».

Μία ακόμη συνάντηση για το φλέγον θέμα της παραχώρησης χρήσης με μίσθωση του κλειστού των Λιοσίων από την ΚΑΕ ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και την αθλητική ηγεσία, στις εγκαταστάσεις του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, εκτός από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά στη συνάντηση παρέστη και η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, καθώς ήδη με την τροπολογία της προηγούμενης αθλητικής ηγεσίας «Ορισμός της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ως φορέα διαχείρισης και εκμετάλλευσης του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων», η οποία είχε ψηφιστεί από την Ολομέλεια της Βουλής, το κλειστό που βρίσκεται στον δήμο Φυλής πέρασε από το Υπερταμείο στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και εν συνεχεία στον οργανισμό του ΣΕΦ.

Όλα δείχνουν πως το όραμα του διοικητικού ηγέτη της «Ένωσης» να μετακομίσει η ομάδα στο κλειστό του δήμου Φυλής θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα, ύστερα από διεργασίες πολλών ετών κι ενώ η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ είχε εξετάσει και τις περιπτώσεις του κλειστού του Γαλατσίου, του τένις και του ποδηλατοδρομίου.  

Στη συνάντηση της Παρασκευής, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Μάκης Αγγελόπουλος, ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ, Γιώργος Χήνας και η Χριστίνα Τσιλιγκίρη ασχολήθηκαν με τις λεπτομέρειες ως προς τη σύνταξη του συμφωνητικού μίσθωσης, το οποίο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι δεκαετούς διάρκειας. Σύντομα, θα υπάρξει τεχνικό μίτινγκ με τους «κιτρινόμαυρους» να ανυπομονούν να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να πάρουν τα κλειδιά στο χέρι για το σπίτι τους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ