Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020
x

ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΠΟ IONIKI: ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ «ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ»

Ποια μέτρα λαμβάνει η Ιωνική Σφολιάτα για την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού και την προστασία εργαζομένων, συνεργατών και καταναλωτών

Στην άμεση εφαρμογή πλάνου επιχειρησιακής ετοιμότητας προχώρησε η βιομηχανία ζύμης και σφολιάτας Ioniki μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Κορωνοϊού (Covid 19- SARS-CoV-2). Το πλάνο περιλαμβάνει σειρά μέτρων, εναρμονισμένων με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ αλλά και έμπειρων συνεργατών (Τεχνικός Ασφαλείας, Υπεύθυνος Ποιότητας, Υπεύθυνος Ανθρωπίνων Πόρων, Ιατρός εταιρείας), με σκοπό την προστασία προσωπικού, συνεργατών και καταναλωτών καθώς και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιούνται απολυμάνσεις στους χώρους του εργοστασίου της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και στα φορτηγά πριν εισέλθουν στις εγκαταστάσεις.

Έχει εφαρμοστεί καθεστώς τηλεργασίας ενώ επαγγελματικά ταξίδια έχουν αναβληθεί ή αντικατασταθεί από τηλεδιασκέψεις.

Οι εργαζόμενοι θερμομετρούνται κατά την είσοδο τους στο εργοστάσιο και έχουν εφοδιαστεί με προστατευτικά υλικά (μάσκες, γάντια, ειδικό ιματισμό) ενώ υπάρχουν σε όλους τους χώρους απολυμαντικά υγρά και οδηγίες προστασίας.

Η είσοδος στην εταιρεία απαγορεύεται σε εξωτερικούς συνεργάτες, ενώ για τους προμηθευτές ακολουθείται ειδικό πρωτόκολλο θερμομέτρησης, χρήσης προστατευτικών υλικών και καθαρισμός χεριών με απολυμαντικό υγρό.

«Ακολουθώντας τα παραπάνω μέτρα προσπαθούμε να θωρακίσουμε την "Παρέα των Φύλλων" και να ανταπεξέλθουμε στις ιδιαιτερότητες της εποχής. Επανεξετάζουμε καθημερινά τα δεδομένα με γνώμονα τις ανάγκες των πελατών και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις προσπάθειες με ψυχραιμία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», επισημαίνει η Ioniki και προτρέπει να παραμείνουν όλοι στο σπίτι και να προστατευθούν ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ «για να βγούμε όλοι μαζί νικητές».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ