Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
x

ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑΤΥΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΙΧ-ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ

Ο 28χρονος με καταγωγή από τη Συρία εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό στο ύψος των διοδίων της Ανάληψης.

Στη σύλληψη ενός 28χρονου άντρα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας και κλοπή, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα, το βράδυ της Παρασκευής, 16 Αυγούστου, στην Εγνατία οδό, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης, αστυνομικοί εντόπισαν όχημα που οδηγούσε ο αλλοδαπός συλληφθείς από τη Συρία και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά πέντε (5) ατόμων, ιρανικής και ιρακινής καταγωγής, που στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, για το όχημα μεταφοράς είχε δηλωθεί κλοπή σε προγενέστερο χρόνο σε αστυνομικό κατάστημα της πόλης.

Κατασχέθηκαν τόσο το προαναφερόμενο αυτοκίνητο όσο και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 28χρονος για τις συνομιλίες του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ