Τρίτη 11 Αυγούστου 2020
x

ΜΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΑΡΗ

Νέα ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης και ολομέτωπη επίθεση από τους Ακρίτες στον ισχυρό άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Θεόδωρο Καρυπίδη

Νέο λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει μεταξύ Άρη και Ξάνθης, μετά το «όχι» των Θρακών στο αίτημα των «κιτρίνων» για εισιτήρια εν όψει του κυριακάτικου αγώνα, ρίχνει με σημερινή ανακοίνωσή της η ακριτική ΠΑΕ.

Απαντώντας στην αντίστοιχη χθεσινή του Άρη, με την οποία οι «κιτρινόμαυροι» άφηναν αιχμές για σχέσεις της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη, η ΠΑΕ Ξάνθη διερωτάται με δηκτικό τρόπο «ποιο είναι το δικό σας μεγάλο αφεντικό αυτή την εποχή», αφήνοντας, με τη σειρά της, αιχμές για σχέσεις του κ. Καρυπίδη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, χωρίς πάντως να κατονομάζεται ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ξάνθη:

«Δεν έχουμε να απαντήσουμε τίποτα πέραν των όσων αναφέρουμε στην ανακοίνωσή μας στην ΠΑΕ Άρης (Σωματείο στο οποίο έχουμε και σεβασμό και εκτίμηση για την ιστορία που έχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο) ΑΛΛΑ που εκπροσωπείται από τον κ. Καρυπίδη. Σας επιστρέφουμε λοιπόν την ερώτηση κ. Καρυπίδη με τα περίφημα «KARIPIDIS PΑLLETS» που ασχολείστε, ποιο είναι το δικό σας μεγάλο αφεντικό αυτή την εποχή.

Γιατί απ’ όσο γνωρίζουμε, είστε με τις εποχές και τα φεγγάρια.

Όλα αυτά με εκτίμηση και σεβασμό προς όλο αυτό που λέγεται Άρης.

Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ Α.Ο.»
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ