Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022
x

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AEGEAN ΠΛΑΙΣΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ «ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ»

Το τουρνουά «Ακρόπολις» μετά τη μετονομασία του σε «AEGEAN Ακρόπολις» πραγματοποιήθηκε για 31η χρονιά από τις 17 έως και τις 19 Αυγούστου

Με πολλές δράσεις από την AEGEAN, τον αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, πλαισιώθηκαν οι αγώνες της επίσημης αγαπημένης στο φετινό τουρνουά προετοιμασίας «AEGEAN Ακρόπολις» που πραγματοποιήθηκε στο OAKA από τις 17 έως τις 19 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων η AEGEAN επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους θεατές οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο του ΟΑΚΑ και ενθάρρυναν με την παρουσία τους, τους παίκτες της Εθνικής μας.

Στο εντυπωσιακό 360° video booth της AEGEAN οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να τραβήξουν το δικό τους βίντεο δείχνοντας, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, τον ενθουσιασμό τους για την αγαπημένη τους ομάδα, ενώ στο ημίχρονο κάθε αγώνα μεγάλες σφεντόνες εκτόξευαν μπλουζάκια της Εθνικής στους τυχερούς φιλάθλους. Από το τουρνουά δεν έλειπε και η Lucky Cam, η οποία εστιάζοντας τυχαία σε θεατές που παρακολουθούσαν από τις κερκίδες και προβάλλοντάς τους στην οθόνη μετέδιδε τον ενθουσιασμό και το πάθος των φιλάθλων της Εθνικής μας κατά τη διάρκεια των αγώνων.  

Το τουρνουά «Ακρόπολις» μετά τη μετονομασία του σε «AEGEAN Ακρόπολις» πραγματοποιήθηκε για 31η χρονιά από τις 17 έως και τις 19 Αυγούστου στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, με αποκλειστικό χορηγό αερομεταφορών την AEGEAN.

«Η AEGEAN για μια ακόμη χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ έχοντας αφιερώσει ένα ολοκαίνουργιο αεροσκάφος Α320neo στους διεθνείς μας και στο ταξίδι τους για το Ευρωμπάσκετ 2022. Το "αεροπλάνο της εθνικής" ταξιδεύει ήδη την ευχή της AEGEAN και όλων των Ελλήνων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ στις 31 Αυγούστου θα μεταφέρει με ειδική, αποκλειστική πτήση τους διεθνείς μας στο Μιλάνο για να αγωνιστούν στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο», καταλήγει η ανακοίνωση της AEGEAN.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ