Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020
x

ΜΑΘΗΤΕΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΦΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ»

Πρόκειται για μαθητές της Δ’ και Ε’ τάξης δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» - Φύτεψαν δεντρολίβανο, μέντα, λουίζα και μαντζουράνα

Φυτά της ελληνικής φύσης με ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες, όπως δεντρολίβανο, μέντα, λουίζα και μαντζουράνα, φύτεψαν σήμερα στην αυλή του Γ.Ν. Παπαγεωργίου μαθητές της Δ’ και Ε’ τάξης δημοτικού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, τα 20 παιδιά, που αποτελούν μέλη της νεοσύστατης ομάδας εθελοντισμού του σχολείου τους, επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων του Γ. Ν. Παπαγεωργίου «Η Αντηρίδα» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου).

Τους μαθητές, τις μαθήτριες και τις δύο εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν υποδέχθηκαν η ιδρύτρια και αντιπρόεδρος της Αντηρίδας κυρία Ζωή Ψαρρά- Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του Συλλόγου, διευθύντρια της Νευρολογικής Κλινικής κυρία Γεωργία Δερετζή καθώς και η γενική διευθύντρια του Νοσοκομείου κυρία Μαρία Γιογκατζή. Αφού μίλησαν στα παιδιά για την έννοια του εθελοντισμού και το έργο της Αντηρίδας, τα προέτρεψαν να ασχοληθούν με δράσεις ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης.

Στη συνέχεια, οι λιλιπούτειοι εθελοντές μεταφύτευσαν στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου τα γλαστράκια με δεντρολίβανο, μέντα, λουίζα και μαντζουράνα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ