Τρίτη 13 Απριλίου 2021
x

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΠΠΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ (ΦΩΤΟ)

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, μετά την παρουσία του στο Κιλκίς, αναχώρησε εσπευσμένα για να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή

Ματαιώθηκε τελικά η σημερινή επίσκεψη του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, ενώ κανονικά θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ομιλία του απόψε στη Βέροια.

Μετά την επίσκεψή του στο Κιλκίς, όπου υπήρξαν έντονες αντιδράσεις και ύβρεις από ομάδα πολιτών σε βάρος του, ο κ. Παππάς αναχώρησε εσπευσμένα από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης για Αθήνα για να παραστεί στην ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, από νωρίς το πρωί στη Βεργίνα εφαρμόστηκαν αυξημένα μέτρα ασφαλείας όπου η προϊσταμένη της ΕΦΑ Ημαθίας Αγγελική Κοτταρίδη θα υποδεχόταν τον κ. Παππά. Λίγο μετά τις 9:00 γνωστοποιήθηκε ότι η επίσκεψη ματαιώνεται για τους προαναφερόμενους λόγους.

Ο κ. Παππάς θα επιστρέψει στη Βέροια και στις 8 το βράδυ, θα έχει -όπως είχε αναγγελθεί- πολιτική ομιλία με θέμα, «Ευρωεκλογές και τα διλήμματα της εποχής μας», στον Πολυχώρο «Ελιά».

Πηγή φωτογραφιών: Veriotis.gr
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ