Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020
x

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ TV100 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ΖΗΤΑ Ο ΒΟΥΓΙΑΣ

Η παράταξη κάνει λόγο αδιανόητη πολιτική και ηθική πρόκληση, που προσβάλει την πόλη και σηματοδοτεί την απόπειρα επιστροφής σε ένα σκοτεινό παρελθόν

Τη ματαίωση της προβολής της εκπομπής στην Δημοτική Τηλεόραση (TV100) με τον τέως δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο ζητά από τον δήμαρχο και τη Διεύθυνση του καναλιού η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «αποτελεί μια αδιανόητη πολιτική και ηθική πρόκληση, που προσβάλει την πόλη και σηματοδοτεί, αναμφίβολα, την απόπειρα επιστροφής σε ένα αδιαφανές και σκοτεινό παρελθόν, από το οποίο είχε απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια».

Σύμφωνα με την παράταξη επικεφαλής της οποίας είναι ο Σπύρος Βούγιας, «η απόφαση της Δημοτικής Τηλεόρασης (TV100) να προσκαλέσει σε εκπομπή της (με θέμα, μάλιστα, τη Δικαιοσύνη!), τον τέως δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, αποτελεί, αναμφίβολα, μια λογικά αδιανόητη, ηθικά προκλητική και πολιτικά προσβλητική για τους πολίτες της Θεσσαλονίκης ενέργεια».

«Χωρίς καμία διάθεση εμπάθειας ή εκδικητικότητας προς το πρόσωπο του πρόωρα αποφυλακισμένου τέως δημάρχου, και με αποκλειστικό γνώμονα τις αμετάκλητες και τελεσίδικες αποφάσεις των δικαστηρίων, θεωρούμε πως η απόφαση αυτή βαρύνει ευθέως τη διοίκηση του Δήμου που εποπτεύει τη ΔΕΠΘΕ και στιγματίζει αρνητικά, από πολύ νωρίς, τη θητεία του σημερινού δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα».

«Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Δήμος Θεσσαλονίκης, τα τελευταία χρόνια, έχει επιβαρυνθεί με ένα δυσβάστακτο οικονομικό κόστος που αποβαίνει εις βάρος του κοινωνικού του έργου και των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, στην προσπάθειά του να καλύψει τη «μαύρη τρύπα» που προέκυψε και από την «απλή συνέργεια σε υπεξαίρεση του δημόσιου χρήματος στην υπηρεσία» και τη «νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική ενέργεια» του κ. Παπαγεωργόπουλου (όπως αποφάσισαν ο Άρειος Πάγος και το Εφετείο Θεσσαλονίκης, αντίστοιχα)».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ