Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020
x

ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΚΑΙ HENKEL ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΩΝ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν στα 331 καταστήματα Μασούτης τα κουτιά με την καρδιά και να προσφέρουν χρήσιμα είδη στα Παιδικά Χωριά SOS.

Γραφική υλική και αναλώσιμα είδη για την ενίσχυση των προγραμμάτων των Παιδικών Χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα συγκεντρώνουν η Μασούτης σε συνεργασία με τη Henkel, που στηρίζουν για έβδομη συνεχή χρονιά τα Χωριά SOS με το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι καταναλωτές μπορούν να αναζητήσουν και στα 331 καταστήματα Μασούτης τα κουτιά με την καρδιά και να προσφέρουν χρήσιμα είδη ενίσχυσης όπως τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά, χάρακες, διαβήτες, νερομπογιές, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, χαρτί Α4. Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το πρόγραμμα ενισχύουν και οι εργαζόμενοι της Μασούτης και της Henkel στα γραφεία των εταιρειών όπου έχουν τοποθετηθεί τα κουτιά με την καρδιά και με χαρά συμμετέχουν κάθε χρόνο συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό σχολικών ειδών.

«Σε όλα τα καταστήματα Μασούτης, έως τις 14/9, μπορούμε όλοι να προσφέρουμε για να κτίσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά!», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ