Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020
x

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΦΟΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΑΡΤΙ ΜΕ 1.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΑΠΘ (VIDEO)

Ο Χρήστος Σαουρίδης, που διαγνώσθηκε θετικός, μίλησε στην εκπομπή Live News για το πολυπληθές πάρτι που παρευρέθηκε στο ΑΠΘ στις αρχές του μήνα.

Τη δική του εμπειρία από πολυπληθές πάρτι όπου παρευρέθηκε, το οποίο διοργανώθηκε στις αρχές του Οκτωβρίου στο ΑΠΘ, αναλύει ο Χρήστος Σαουρίδης, φοιτητής που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, ο φοιτητής ανέφερε πως διαγνώσθηκε θετικός πριν από περίπου 3 με 4 ημέρες, μετά από κρούσμα που εντοπίστηκε στην παρέα του.

«Πήγα σε πάρτι στο ΑΠΘ στις αρχές του μήνα. Προσωπικά έπαιρνα όλα τα μέτρα, όποτε χρησιμοποιούσα αστική συγκοινωνία, πρόσεχα, στα μαγαζιά έμπαινα με μάσκα. Είναι κρίμα που κι εγώ που πρόσεχα κόλλησα από την απερισκεψία κάποιου, αλλά δεν πειράζει γιατί έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να προστατέψουμε κυρίως τις ευπαθείς ομάδες» δήλωσε ο φοιτητής.

Ερωτηθείς για το πόσο κόσμο είχε το πάρτυ, ο Χρήστος Τσαουρίδης απάντησε πως βρίσκονταν περίπου 500 με 1000 άτομα και πως δεν υπήρχε κανένα μέτρο προστασίας. «Δεν φορούσα κι εγώ μάσκα στο πάρτυ, αλλά είχα μία χ απόσταση» απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Διαβάστε ακόμη: Χαρδαλιάς από Θεσσαλονίκη: Να αποφευχθεί το lockdown - On alert οι Σέρρες (vids)
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ