Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020
x

ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΓΙΑ ΑΡΗ: ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ο Άκης Μάντζιος πραγματοποιησέ τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη. Ο 50χρονος τεχνικός ευχαρίστησε τη διοίκηση για την ευκαιρία.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Άρη έκανε ο Άκης Μάντζιος. Ο 50χρονος Έλληνας τεχνικός μίλησε στην κάμερα της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, ευχαριστώντας τη διοίκηση για την ευκαιρία που του έδωσε και βάζοντας ψηλά των πήχη των προσδοκιών.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επιστρέφω από άλλο πόστο, γνωρίζω τον οργανισμό Άρης, τη δυναμική της ομάδας και τις απαιτήσεις. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα», είπε στην αρχική του τοποθέτηση ο μέχρι πρότινος προπονητής της Λαμίας.

Για το ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σε συνάρτηση με τον αποκλεισμό στην Ευρώπη, ο Μάντζιος σχολίασε: «Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να μένεις πίσω, πρέπει να προχωράς. Τα παιδιά αντέδρασαν στον Βόλο, πήραν μια σημαντική νίκη και πιστεύω θα είναι πιο ήρεμη η βδομάδα αυτή. Κάθε μέρα θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε πράγματα για να είμαστε όλο και καλύτεροι».

Και προσέθεσε για πιθανές μεταγραφικές κινήσεις: «Ο Άρης έχει αρκετά καλό και ποιοτικό ρόστερ, όμως έχουν αλλάξει πρόσωπα και υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες. Δε θέλω να πω τι θα αλλάξουμε, αλλά θα κοιτάξουμε να το παρουσιάσουμε με τη δουλειά και μέσα στα παιχνίδια. Η ομάδα έχει να βελτιώσει πράγματα και για αυτό θα δουλέψουμε».

Κλείνοντας μίλησε και για τους οπαδούς του Άρη: «Είναι απαιτητικός, αλλά και δίκαιος ο κόσμος του Άρη και είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα για την ομάδα, θα δώσουμε τα πάντα».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ