Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020
x

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ (ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ): Ο ΠΑΠΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΑΦΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ αποκάλυψε ότι οι δύο τους είχαν επαφή στη Λάρισα, ωστόσο, συνέχεια δεν υπήρξε αφού ο ίδιος ήταν εξαρχής αρνητικός.

Στην παραδοχή πως δέχθηκε κρούση από τον Χρόνη Παπαβραμίδη για την εξαγορά του ΑΦΜ του Απόλλωνα Λάρισας για λογαριασμό του Ηρακλή προχώρησε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Παναγιώτης Μαντζανάς.

Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ αποκάλυψε ότι οι δύο τους είχαν επαφή στη θεσσαλική πόλη, ωστόσο, συνέχεια δεν υπήρξε αφού ο ίδιος ήταν εξαρχής αρνητικός.

«Με πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου που είχε μαζί του τον κ. Παπαβραμίδη και οι δύο τους επέστρεφαν από τον Βόλο. Ήπιαμε έναν καφέ, με ρώτησαν αν ενδιαφέρομαι και τους είπα ''όχι''. Αυτό ήταν όλο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντζανάς.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών σχολίασε και τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League 2, το οποίο αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 29 Ιουνίου.

«Υπήρξαν αντιδράσεις κυρίως από τον κ. Μονεμβασιώτη αλλά και τον Πλατανιά που δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει να κατέβει. Στη συνέχεια μπήκαμε σε μια διαδικασία 4,5 ωρών να συζητούμε για τις ημερομηνίες. Στο τέλος μπήκε το θέμα ποιοι θέλουν να παίξουν. Από τα πέντε λευκά, τα τρία ήταν των εκπροσώπων της Football League, οι οποίοι δήλωσαν εξαρχής ότι δεν θα συμμετάσχουν στην ψηφοφορία και τα άλλα δύο, του προέδρου κ. Λεουτσάκου, και του εκπροσώπου της ΕΠΟ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ