Σάββατο 30 Μαΐου 2020
x

ΜΑΧΛΑΣ: ΛΕΙΠΕΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΜΠΑ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

«Είναι αγαπημένος μου παίκτης, διότι έχει το γκολ. Ακόμη και τη μισή ευκαιρία θα την αξιοποιήσει», δήλωσε ο πρώην παράγοντας του ΟΦΗ.

Για το επικείμενο παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metropolis», ο Νίκος Μαχλάς.

Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός και πρώην παράγοντας των «Ομιλητών» σχολίασε, επίσης, το θέμα που έχει προκύψει με τον Λέο Ζαμπά στον «Δικέφαλο», ενώ τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σε περίπτωση που τεθεί τέτοιο ζήτημα μελλοντικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Μαχλάς:

Για τον Λέο Ζαμπά: «Το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει σταθερή απόδοση. Έχει προσόντα αλλά κολλάει το μυαλό του. Είναι γρήγορος, έχει το ένας εναντίον ενός, όμως πρέπει να έχει και ουσία. Όλα ξεκινούν από το μυαλό. Από μόνος του πρέπει να βρει τον εαυτό του.

Ξεκίνησε πολύ καλά, στο χέρι του είναι να δείξει τι αξίζει. Δεν μπορεί αιωνίως μια ομάδα να σε περιμένει. Πρέπει να ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το εαυτό του. Έχει όλα τα προσόντα και για να πάρει μια μεγάλη μεταγραφή».

Για το αν πρέπει ο ΠΑΟΚ να εξακολουθήσει να του δίνει ευκαιρίες: «Ο προπονητής και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ ξέρουν καλύτερα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει, το θέμα είναι πόσο μπορεί να σε περιμένει μια ομάδα. Αν πιστεύουν ότι θα ανέβει στη συνέχεια πρέπει να του δώσουν κι άλλες ευκαιρίες».

Για το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: «Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο. Δεν βλέπει αντίπαλο, παίζει το δικό του παιχνίδι, παίζει ανοιχτά για τη νίκη. Είναι καλό αυτό και για τον ΠΑΟΚ, διότι κι αυτός έχει την ίδια φιλοσοφία.

Παίζει για τη νίκη, δεν περιμένει τον αντίπαλο. Είναι μια ομάδα που μπαίνει για να σε κερδίσει. Νομίζω ότι αυτές οι ομάδες μαζί με τον Ολυμπιακό είναι οι τρεις ομάδες που έχουν τόσο έντονα αυτήν την αγωνιστική φιλοσοφία».

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και αν θα τον ήθελε πίσω στον ΠΑΟΚ σε περίπτωση αποχώρησής του από την Αλ Ιτιχάντ: «Είναι αγαπημένος μου παίκτης, διότι έχει το γκολ. Ακόμη και τη μισή ευκαιρία θα την αξιοποιήσει. Έχει δεθεί με τον ΠΑΟΚ, δεν χρειάζεται και χρόνο προσαρμογής. Στην ομάδα υπάρχουν κι άλλοι δύο σέντερ φορ όμως, ο Ακπόμ με τον Σβιντέρσκι.

Δεν ξέρω τι θα γίνει με αυτούς. Ίσως κάποιος θα χρειαστεί να πωληθεί. Και γι’ αυτό το θέμα υπάρχουν στον ΠΑΟΚ οι αρμόδιοι, θα το δουν και θα πράξουν ανάλογα. Η αξία του ως ποδοσφαιριστής είναι εκπληκτική και χρειάζεται στον ΠΑΟΚ».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ