Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
x

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ: Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ (VID)

Η νέα ήττα του Δικεφάλου έφερε τον εκνευρισμό του Ραζβάν Λουτσέσκου - Τόνισε ότι βιώνει τις πιο δύσκολες ημέρες του στην Ελλάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εμφανίστηκε εκνευρισμένος από την απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ και το αποτέλεσμα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό. «Θα δείτε την αντίδρασή μου» τόνισε χαρακτηριστικά, όταν ρωτήθηκε για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η νέα ήττα του Δικεφάλου έφερε τον εκνευρισμό του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ιωνικό τόνισε ότι βιώνει τις πιο δύσκολες ημέρες του από την στιγμή που προσελήφθη από τον ΠΑΟΚ, εξηγώντας παράλληλα πως στο εγγύς μέλλον θα δουν όλοι ποια θα είναι η αντίδρασή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Όλα όσα κάνουμε, πηγαίνει λάθος. Ξεκινώντας με το παιχνίδι, με το αποτέλεσμα, με τις ευκαιρίες, με τα λάθη και καταλήγοντας με τις αποφάσεις. Είτε μιλάμε για επιλογές παικτών, που είναι ατυχείς κάποιες φορές.

Σκέφτομαι ότι είναι κινήσεις δίχως έμπνευση τη δεδομένη στιγμή. Όλο αυτό το διάστημα των δύο εβδομάδων είναι το πιο δύσκολο για μένα στο διάστημα που βρίσκομαι στην Ελλάδα.

Το άλλο, είναι πως δεν έχουμε την πνευματική ετοιμότητα και τη δυναμική για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε λάθος κάνουμε. Είναι μια δική μου ευθύνη όλο αυτό το κομμάτι.

Θα δείτε την αντίδρασή μου».

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ