Τρίτη 5 Ιουλίου 2022
x

ΛΕΙΒΑΔΙΑ: 14ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟ 35ΧΡΟΝΟ ΣΤΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ

Ένας 35χρονος φέρεται να βίασε μία 14χρονη, κόρη φίλου του, μέσα στο αυτοκίνητό του - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση.

Ένας 35χρονος άνδρας συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού στη Λειβαδιά

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο 35χρονος φέρεται να γνώριζε την 14χρονη, μέσω του πατέρα της, ο οποίος εργάζεται στη Μύκονο και ήταν φίλος με τον φερόμενο δράστη.

Μάλιστα ο πατέρας της ανήλικης του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Το περιστατικο συνεβη μέσα στο αυτοκίνητο του 35χρονου όταν ο εκείνος προσφέρθηκε να την εξυπηρετήσει για ένα προσωπικό της θέμα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 14χρονη, ο οδηγός του Ι.Χ σταμάτησε το αυτοκίνητο του σε απόμερο σημείο κι εκεί αφού της εξομολογηθηκε τα αισθήματα του απέναντι της επιχείρησε να προβεί σε σεξουαλικες πράξεις χωρίς την συνεναιση της.

Η 14χρονη υποστηρίζει ότι προσπάθησε να τον απωθησει χωρίς να καταφέρει να ξεφύγει. Ωστόσο τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης δείχνουν τραυματισμό στο ευαίσθητο σημείο του σώματος της. Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού και τις επόμενες ώρες αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον Ανακριτή και εισαγγελέα.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ