Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020
x

ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ

Το νέο πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 55 «Σταυρούπολη-Ωραιόκαστρο» τίθεται σε ισχύ από την Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Λύση δίνεται στο πρόβλημα της μετακίνησης των μαθητών του δήμου Ωραιοκάστρου που κατοικούν στο Παλαιόκαστρο και φοιτούν στο Λύκειο της Νεοχωρούδας.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης, προχώρησε σε συντονισμένες ενέργειες ενώ παράλληλα είχε με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ Α.Ε.), Γιάννη Τόσκα.

Η διοίκηση του ΟΣΕΘ, με την Απόφαση με αριθμό 52/2020, κατάρτισε νέο βελτιωμένο πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής Νο 55 «Σταυρούπολη-Ωραιόκαστρο» στην περιοχή Παλαιοκάστρου, με στόχο να εξυπηρετούνται οι μαθητές κατά την μετακίνησή τους προς και από το σχολείο τους.

Το νέο πρόγραμμα λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής τίθεται σε ισχύ από την Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθεί αναλυτικά το νέο βελτιωμένο πρόγραμμα που κατάρτισε ο ΟΣΕΘ κατόπιν των ενεργειών του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των μαθητών.

1. Πρόγραμμα Λειτουργίας Λεωφορειακής Γραμμής Νο 55Τ «Ωραιόκαστρο-Νεοχωρούδα» (Σχολικές ημέρες)

ΜΕΤΑΒΑΣΗ
Αναχ. από Ωραιόκαστρο Προγρ. Χρον. Διαδρομής Άφιξη σε Νεοχωρούδα
7:55 0:15 8:10

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Αναχ. από Νεοχωρούδα Προγ. Χρον. Διαδρομής Άφιξη σε Ωραιόκαστρο
14:15 0:15 14:30

2. Διαδρομή Λεωφορειακής Γραμμής Νο 55Τ «Ωραιόκαστρο-Νεοχωρούδα»
Μετάβαση: 25ης Μαρτίου-Μπουμπουλίνας-Κομνηνών-Ηρώων-Πάροδος Ηρώων-Παύλου Μελά-ΜακεδονίαςΦλωρίνης-Νεοχωρούδας-Κων. Κανάρη-Τζαβέλλα-Πραξιτέλους-Νεοχωρουδας-Γενικό Λύκειο Καλλιθέας.
Επιστροφή: Γενικό Λύκειο Καλλιθέας-Νεοχωρούδας-Κων. Κανάρη-Τζαβέλλα-Πραξιτέλους-ΝεοχωρούδαςΦλωρίνης-Μακεδονίας -Μακεδονομάχων-Ηρώων-Κομνηνών-Μπουμπουλίνας-Κομνηνών.

3. Στάσεις Λεωφορειακής Γραμμής Νο 55Τ «Ωραιόκαστρο-Νεοχωρούδα»

ΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ IVR ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ IVR
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ