Σάββατο 15 Αυγούστου 2020
x

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ: ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ (VID)

Αφού «κατέβασαν» τη τζαμαρία, οι άγνωστοι αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και στη συνέχεια αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους το όχημα.

Κατάστημα με ηλεκτρικά είδη στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με την Λεωφόρο Κηφισού στην Αθήνα ήταν ο στόχος ληστών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν αυτοκίνητο για να ρίξουν την τζαμαρία.

Αφού «κατέβασαν» τη τζαμαρία με το αυτοκίνητο, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές, οι άγνωστοι αφαίρεσαν διάφορα προϊόντα και στη συνέχεια αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους το όχημα.

Οι συνεχόμενες ληστείες προκαλούν πονοκέφαλο στις Αρχές, που ήδη έχουν “ξεχυθεί” στους δρόμους με εντολή του υπουργείου. Το μεσημέρι της Δευτέρας, άλλη μία επεισοδιακή ληστεία σημειώθηκε, με έναν ηλικιωμένο μάλιστα να τραυματίζεται σοβαρά. Ο Γεωργιανός επιχείρησε να ληστέψει το μεσημέρι της Δευτέρας γραφείο τελετών στην οδό Αχαρνών στα Κάτω Πατήσια, όμως έγινε αντιληπτός από τον καταστηματάρχη και περαστικούς οι οποίοι και τον καταδίωξαν.

Παρόλο που ο επιχειρούσε να ξεφύγει, έσπρωξε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης έναν 85χρονο ο οποίος έπεσε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ερυθρό Σταυρό. Τελικά ο επίδοξος δράστης συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Οι κάτοικοι της Αθήνας, δηλώνουν ανήσυχοι και φοβισμένοι, αναμένοντας να δουν περισσότερες περιπολίες στους δρόμους.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ