Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022
x

ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου συνεχίζει το τελευταίο διάστημα τις παρεμβάσεις σε σχολικές μονάδες - Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες σε ακόμη πέντε σχολεία

Συνεχίζει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τις παρεμβάσεις αναβάθμισης στις σχολικές μονάδες πραγματοποιώντας «λίφτινγκ» σε ακόμη πέντε σχολεία.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ελαιοχρωματισμού στο 25ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και στο 19ο νηπιαγωγείο Ευόσμου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από ίδιους πόρους και διεκπεραιώθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης.

Παράλληλα, στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και ελαιοχρωματισμού στο 9ο και το 12ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου καθώς και στο 3ο Ειδικό σχολείο, οι οποίες χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Ο Δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, αναφερόμενος στο θέμα επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι: «Στόχος είναι τα σχολεία μας να γίνουν φιλόξενα και ευχάριστα για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα. Για το σκοπό αυτό δουλεύουμε ακατάπαυστα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, καλύπτοντας ανά πάσα στιγμή κάθε ανάγκη που προκύπτει».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ