Τρίτη 26 Μαΐου 2020
x

ΛΑΜΙΑ: ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΙ (ΦΩΤΟ)

Όπως ανέφεραν κάτοικοι στις αρχές, ο 51χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Την κινητοποίηση της αστυνομίας προκάλεσε ένας άνδρας στη Λαμία χθες το απόγευμα όταν βγήκε με ένα μαχαίρι στα χέρια και κάρφωνε λάστιχα σε αυτοκίνητα της γειτονιάς όπου διέμενε, ενώ απείλησε και έναν νεαρό που συνάντησε.

Όπως αναφέρει το lamiareport, οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο 51χρονος άνδρας όταν είδε τους αστυνομικούς ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, βρίζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς με το μαχαίρι στα χέρια.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων ο 51χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Στο σημείο έσπευσε ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος κατάφερε να ηρεμήσει τον 51χρονο, ο οποίος όμως αρνούνταν να κατέβει από την ταράτσα και να παραδοθεί.

Τελικά μετά από τέσσερις ολόκληρες ώρες, λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ, την ώρα που ο 51χρονος πήγε να κατέβει από το κλιμακοστάσιο οι αστυνομικοί που είχαν πάρει θέση μέσα στην πολυκατοικία κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ