Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΤΡΥΠΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΩΝ (ΦΩΤΟ)

Περισσότεροι από δέκα οδηγοί τις τελευταίες ημέρες έπεσαν σε λακκούβα που φτάνει σε βάθος ακόμα και το μισό μέτρο σε παράπλευρη οδό της Εγνατίας.

Με κίνδυνο την ασφάλεια του οχήματός τους διέρχονται οδηγοί από προέκταση της παράπλευρης οδού της Εγνατίας Οδού στα Διαβατά, του δήμου Δέλτα.

Σύμφωνα με την καταγγελία αναγνωστών της Voria.gr, περισσότερα από δέκα ατυχήματα έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα κατά τις ημέρες των βροχοπτώσεων, καθώς τα αυτοκίνητα πέφτουν σε τρύπα βάθους μισού μέτρου που έχει στον δρόμο. Η τρύπα είναι τόσο μεγάλη που απαιτείται η συνδρομή της οδικής βοήθειας για να απεγκλωβιστούν τα οχήματα.

Η τρύπα έχει διαστάσεις 3Χ2 μέτρα Χ50 εκατ, όπως έχει καταγραφεί σε Δελτίο Οδικού Τροχαίου Ατυχήματος Υλικών Ζημιών της Τροχαίας, η οποία είχε κληθεί στο σημείο μετά από περιστατικό.

Σε επικοινωνία των οδηγών με τον δήμο Δέλτα για τις υλικές ζημιές, τους παραπέμπουν να κάνουν αίτηση στο τμήμα Πρωτοκόλου, προκειμένου να αποζημιωθούν.

Δεν είναι όμως το μοναδικό σημείο στον δήμο Δέλτα που καταγράφονται τέτοια προβλήματα - χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της οδού Πόντου.

Από την πλευρά του πάντως ο δήμος σημειώνει ότι είναι σε εξέλιξη πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ