Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021
x

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Με δύο παρελάσεις καρναβαλιστών θα διεξαχθεί για μια ακόμα χρονιά το καρναβάλι του Λαγκαδά από τον Σύλλογο Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνών.

Για ακόμα μια χρονιά ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνών διοργανώνει το καρναβάλι του Λαγκαδά.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές πρόκειται για μια γιορτή που γίνεται θεσμός για την πόλη του Λαγκαδά , ενώ θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/2 και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς (1/3).

Το Σάββατο στις 15:30 θα γίνει η μεγάλη παιδική παρέλαση, όπου θα συμμετάσχουν εκατοντάδες παιδιά από όλο τον δήμο Λαγκαδά και όχι μόνο. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το Δεύτερο Δημοτικό σχολείο και θα καταλήξει στην πλατεία Λαγκαδά, όπου τους περιμένει η μεγάλη γιορτή με ζογκλέρ, κλόουν, χορευτές και ξυλοπόδαρους. Στην παιδική παρέλαση δεν υπάρχει διαγωνιστικό μέρος και τα παιδιά είναι ελεύθερα να φορέσουν τις στολές της αρεσκείας τους.

Η Κυριακή, η οποία είναι η δεύτερη μέρα του καρναβαλιού στην πόλη, είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας. Την Κυριακή θα γίνει η μεγάλη παρέλαση των ομάδων, όπου η κάθε ομάδα έχει την θεματική της και συναγωνίζεται τις άλλες στην πρωτοτυπία του θέματος και στην συνολική εμφάνιση των κουστουμιών.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τον κόμβο του πρώτου δημοτικού σχολείου στις 16: 00 και θα καταλήξει στην αυλή του δευτέρου δημοτικού. Στο τέλος οι ομάδες θα περιμένουν την ανακήρυξη του μεγάλου νικητή της φετινής διοργάνωσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ