Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΡΗΤΗ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Το μόλις δύο ετών κοριτσάκι φέρει τραύματα κυρίως στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή -Η αστυνομία ερευνά τον τρόπο τραυματισμού

Σοβαρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε από τον Άγιο Νικόλαο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ένα κοριτσάκι 2 ετών.

Σύμφωνα με το ert.gr, οι πληροφορίες να αναφέρουν ότι του επιτέθηκε σκύλος ενώ το είχε στην αγκαλιά της η γιαγιά του και το δάγκωσε στο κεφάλι

Το κοριτσάκι φέρει τραύματα κυρίως στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή. Στην αρχή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Ο παππούς πήρε το παιδάκι και το μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο Ηράκλειο, όπου οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου που το παρέλαβαν ζήτησαν τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφάλειας Ηρακλείου, προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε, όπως αναφέρει το ert.gr.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί του Ηρακλείου επικοινώνησαν με τους συναδέλφους τους στον Άγιο Νικόλαο, οι οποίοι έχουν αναλάβει πλέον την υπόθεση προκειμένου να διευκρινιστεί ο τρόπος τραυματισμού του παιδιού.

Οι οικογένειες μένουν στο ίδιο κτ;hριο και την ώρα του περιστατικού οι γονείς του παιδιού απουσίαζαν, γι’ αυτό το μετέφερε ο παππούς που έδωσε και τις πρώτες πληροφορίες στην αστυνομία για τον τρόπο τραυματισμού του κοριτσιού.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ