Τρίτη 16 Αυγούστου 2022
x

ΚΡΗΤΗ: ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 65ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ-ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ Η ΣΥΖΥΓΟΣ

Η 62χρονη αρχικά είχε αναφέρει ότι ο σύζυγος της δεν ήταν τραυματισμένος, κάτι που αλλάζει σε επόμενες καταθέσεις της στις Αρχές.

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ενός 65χρονου Γάλλου τουρίστα στη Σούγια Χανίων, στην Κρήτη.

Ο άνδρας για τον οποίο έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές, χάθηκε σε μονοπάτι στον δρόμο Αγία Ρουμέλη - Σούγια. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα cretapost, όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής (24/6), όταν η 62χρονη σύζυγός του εγκατέλειψε τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο κάτω από ένα δέντρο στο μονοπάτι τον 65χρονο και βγήκε στη Σούγια για να καλέσει σε βοήθεια.

Κουρασμένη και άκρως ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρουν οι πηγές, κάθισε σε ένα καφέ να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις. Εκεί ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόροι είδαν ότι ήταν σε κακή κατάσταση και τη ρώτησαν τι έχει και εάν χρειάζεται κάτι. Τότε άρχισε να τους διηγείται την περιπέτεια που είχε στο μονοπάτι με τον σύζυγό της.

Δίχως να χάσουν χρόνο από το καφενείο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ξεκίνησε άμεσα μία τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου, ο οποίος όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα, ενώ κοντεύει να συμπληρωθεί ένα 24ώρο από τότε που η σύζυγος του τον είδε για τελευταία φορά.

Αλλάζει συνεχώς τις καταθέσεις η σύζυγος του 65χρονου

Σημειώνεται ότι στην επιχείρηση συμμετέχουν πέντε άτομα από την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης, καθώς και επιπλέον ο χειριστής του drone που χρησιμοποιείται στις έρευνες. Στις έρευνες έχουν προστεθεί επίσης δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ επί ποδός βρίσκονται ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, η εθελοντική ομάδα ΕΠΟΜΕΑ των Χανίων, πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καμπανού αλλά και από τον Α’ ΠΣ Χανίων, συνολικά 17 άτομα από την Πυροσβεστική Χανίων.

Τέλος, σημειώνεται ότι η 62χρονη αρχικά είχε αναφέρει ότι ο σύζυγος της δεν ήταν τραυματισμένος και δεν κινδύνευε η ζωή του. Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πηγές πληροφόρησης που επικαλείται το cretapost, αλλάζει συνεχώς τις καταθέσεις και τα δεδομένα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να εξελίσσεται σε αγωνιώδες θρίλερ.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ