Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022
x

ΚΡΙΘΑΡΙΔΗΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το μήνυμα της σημερινής μέρα με την υπόθεση του Έβρου, όπου παραμένουν εγκλωβισμένοι περίπου 40 μετανάστες, συνδέει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25

Να σταματήσει η τραγωδία στον Έβρο αξιώνει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης, συνδέοντας το θέμα αυτό με το νόημα της σημερινής ημέρας.

«Ο φετινός Δεκαπενταύγουστος βρίσκει δεκάδες πρόσφυγες, μητέρες και παιδιά, εγκλωβισμένους σε μία νησίδα υπό απάνθρωπες συνθήκες στον Έβρο. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη παρά τις σχετικές δικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τις εκκλήσεις της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, επιμένει στον μισανθρωπισμό της», υποστηρίζει και προσθέτει:

«Όσες και όσοι σήμερα, πραγματικά γιορτάζουν το μήνυμα της "αγάπης προς τον πλησίον" και δεν προχωρούν απλώς σε εθιμοτυπικές ευχές ως άλλοι υποκριτές και Φαρισαίοι, θα πρέπει να απαιτήσουν να σταματήσει αυτή η σύγχρονη τραγωδία που ζουν οι συνάνθρωποί μας αυτοί στον Έβρο, με ευθύνη της εγκληματικής ηγεσίας του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, του ίδιου του πρωθυπουργού, της ΕΕ και όλων όσοι χαιρέτιζαν τους φράχτες της ντροπής και όλες αυτές τις μισανθρωπικές πολιτικές στο προσφυγικό».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ