Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020
x

ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΓΙΑ ΤΟΝ 45ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ

Ο 45χρονος δράστης της επίθεση με τσεκούρι το 2017 είχε διαλύσει με βαριοπούλα παρκόμετρα του δήμου Κοζάνης και ένα ΑΤΜ Τράπεζας

Γνωστός στις αστυνομικές αρχές ήταν ο 45χρονος δράστης της αιματηρής επίθεσης με τσεκούρι στην ΔΟΥ Κοζάνης την περασμένη Πέμπτη, αφού προ λίγων ετών είχε επιδείξει σοβαρή παραβατική συμπεριφορά.

Σύμφωνα με kozanilife.gr, ο 45χρονος δράστης το 2017 είχε συλληφθεί από την Αστυνομία για παραβατικές πράξεις.

Συγκεκριμένα, με τη χρήση βαριοπούλας και λοστού προκάλεσε διαδοχικά εκτεταμένες φθορές σε δύο μηχανήματα έκδοσης αποδείξεων ελεγχόμενης στάθμευσης του Δήμου Κοζάνης και ένα ΑΤΜ τράπεζας.

Αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης τότε προέτρεψαν τους οικείους του 45χρονου να στραφούν σε ψυχολογική – ψυχιατρική προσέγγιση, όπως προβλέπεται άλλωστε σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Κατά τη σύλληψή του ο δράστης απηύθυνε ύβρεις και απειλές κατά των Αστυνομικών όπως και κατά το παρελθόν. Χαρακτηριστική ήταν η φράση του: «Θα έρθει και η σειρά σας, είστε πολλοί, δεν θα λείψετε από την κοινωνία».

Η Αστυνομία Κοζάνης διεξάγει έρευνα στα προσωπικά αντικείμενα του δράστη, προκειμένου να οδηγηθεί στα ακριβή κίνητρα της αποτρόπαιας πράξης του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ