Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021
x

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: Η ΣΚΕΨΗ ΚΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΣΑΜΟΥ, ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε τα βαθιά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους μετά τον ισχυρό σεισμό στη Σάμο.

«Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας δε μπορεί παρά να βρίσκεται στους κατοίκους της Σάμου και της Χίου, που έζησαν τη σημερινή περιπέτεια με τον μεγάλο σεισμό. Μια ακόμα φυσική καταστροφή που στοιχίζει ανθρώπινες ζωές. Ειδικά για τα δυο παιδιά που χάθηκαν εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειές τους», δήλωσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην αρχή της ομιλίας του στην εκδήλωση - βιβλιοπαρουσίαση για την έκδοση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Κουτσούμπας εξέφρασε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους κατοίκους των νησιών, «με την ευχή να είναι καλά στην υγεία τους, αλλά και την ανάγκη τα προβλήματα γρήγορα να ξεπεραστούν και να αντιμετωπιστούν».

«Στέλνουμε όμως την αλληλεγγύη μας και στον γειτονικό τουρκικό λαό που από ό,τι φαίνεται υφίσταται εξίσου οδυνηρά τις συνέπειες του σεισμού. Όλα αυτά έρχονται να μας θυμίσουν ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτε μεταξύ τους να χωρίσουν, γιατί βιώνουν τα ίδια προβλήματα, τα ίδια βάσανα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γ.γ. του ΚΚΕ.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ