Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
x

ΚΟΥΤΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Οι δύο παίκτες των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει του μεγάλου κυριακάτικου αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Το 28ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά επισκέφθηκαν Λεονάρντο Κούτρης και Αλέξανδρος Πασχαλάκης με πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ενόψει του μεγάλου κυριακάτικου αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Σύνδεσμος:

«Για να γίνουν βήματα μπροστά πρέπει να τολμήσεις και οι ποδοσφαιριστές το πράξαμε. Γίναμε η αλλαγή που θέλουμε να υπάρξει, ώστε όλοι μας να δούμε το ποδόσφαιρο από μία καινούργια οπτική γωνία. Με αισιοδοξία και την ελπίδα πως οδηγούμαστε σε ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα ο Π.Σ.Α.Π. έστειλε το μήνυμα πως δεν υφίστανται διαχωριστικές γραμμές. Οι συνάδελφοί μας Λεονάρντο Κούτρης και Αλέξανδρος Πασχαλάκης επισκέφθηκαν το 28ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά και μοιράστηκαν με τα παιδιά το νόημα του αθλητισμού. Αντίπαλοι είμαστε μόνο για όσο διαρκεί ένας αγώνας. Στη ζωή πορευόμαστε μαζί, πλάι πλάι, συμπαίκτες…

Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα. Αποτελεί κομμάτι της κοινωνίας και τροφοδοτεί τα κύτταρά του από την αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου. Είναι χρέος μας να δείξουμε σε όλους πως δύναται να συνυπάρχουμε αρμονικά.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ και η κοινή παρουσία των διεθνών τους ποδοσφαιριστών εκεί που πλάθεται το «αύριο», σηματοδοτεί την είσοδο σε μία νέα εποχή.

Η ανταπόκριση των παιδιών μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε για το μέλλον και φύγαμε από κοντά τους πεπεισμένοι πως ναι, διαγράφεται ευοίωνο.

Ευχαριστούμε θερμά τις δύο ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, όπως επίσης τη Διεύθυνση Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Πειραιά και τη Διεύθυνση του 28ου Δημοτικού Πειραιά. Περισσότερο από όλους όμως ευχαριστούμε τους δεκάδες μικρούς μας φίλους, τόσο για το πώς μας φιλοξένησαν, όσο και για τα χαμόγελα που μας χάρισαν απλόχερα. Στην εικόνα τους ήταν σα να λάβαμε το ομορφότερο δώρο.

Γιατί αν γλιτώσει το παιδί, υπάρχει ελπίδα…».

Από τη μεριά της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τοποθετήθηκε εγκωμιαστικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση αναφέροντας στο Twitter: «Μια υπέροχη πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ